Våre middagretter
Uke 46

MANDAG 14. OG TIRSDAG 15. NOVEMBER

Dagens fisk: Seibiff m/ stekt løk og kokte poteter

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk, selleri)             169,-

Dagens kjøtt: Kyllingform i kokosmelk m/ kokte poteter

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)                                  149,-

ONSDAG 16. OG TORSDAG 17. NOVEMBER

Dagens kjøtt: Lys lapskaus

(allergener: hvete, selleri)                                                       159,-

Dagens fisk: Stekt laks m/ agurksalat og kokte poteter

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk, selleri)             196,-

FREDAG 18. NOVEMBER

Blomkålsuppe m/ bacon og hjemmebakt brød

Design uten navn (10)_edited.jpg

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)                                    139,-

MANDAG 21. OG TIRSDAG 22. NOVEMBER

Torsk m/ wokkede grønnsaker og paprikasaus

(allergener: hvete, melk, skalldyrsoya, fisk, selleri)               196,-

Dagens kjøtt: Svinegryte m/ ris

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)                                   169,-

ONSDAG 23. OG TORSDAG 24.NOVEMBER

Kjøttkaker m/ brunsaus og kokte poteter                            169,-

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)

Dagens fisk: Steinbitgrateng m/ kokte poteter

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk)                         196,-

FREDAG 

Dagens: Quesadillas m/ rømmedressing og guacamole    149,-

(hvete, soya, selleri)

Uke 47
Design uten navn (12)_edited.jpg
Uke 48

MANDAG 28. OG TIRSDAG 29. november

Fiskegrateng m/ raspet gulrot og kokte poteter

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk, selleri)             139,-

Medisterkaker med surkål og ribbesaus

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)                                  145,-

ONSDAG 30. NOVEMBER OG TOSRDAG 1. DESEMBER

Juletallerken med ribbe, medisterkaker og julepølse

(allergener: hvete, selleri)                                                      200,-

 

Torsk med tomatcocassè. potetpure og urtesaus

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk, selleri)             196,-

FREDAG 2. DESEMBER

Kald laks med skagenrøre og urtepoteter

(allergener: hvete, melk, fisk, skalldyrsoya, selleri)               139,-  

MANDAG 5. DESEMBER

Stengt

 

TIRSDAG 6. DESEMBER

Juletallerken med ribbe, medisterkaker og julepølse

(allergener: hvete, melk, soya, selleri, sennep)                     200,-     

     

Ørret med agurksalat, blomkålpure og mandelpotet         196,-

(allergener: hvete, melk, soya, selleri, skalldyr, fisk)

ONSDAG 7. OG TOSRDAG 8. DESEMBER

Kyllinggryte med potetstappe                                               149,-

(allergener: hvete, melk, soya, selleri)

Steinbit med glaserte gulrøtter, aspargesbønner

og kokte poteter                                                                     196,-

(allergener: hvete, melk, skalldyr, soya, fisk, selleri)

FREDAG 9. DESEMBER

Brennende kjærlighet                                                             149,-

(hvete, soya, selleri)

Uke 49
Design uten navn (8)_edited.jpg

Lunsjretter

Salat med reker

Salat med reker, dressing, krutonger og brød.

Allergener: Skalldyr, egg, melk, sennep

(Kan lages uten gluten)                           149,-

Omelett

med ost og skinke. Serveres med salat og

hjemmelaget brød.

Allergener: egg, melk, soya

(Kan lages uten gluten)                           149,-

Karbonade med stekte poteter

Allergener: egg, melk, selleri

(Kan lages uten gluten)                   149,-

 

Hamburger

Veggieburger

"Naturlig" basert på soyaprotein, serveres med salat, cheddar og syltet rødløk.

Allergener: egg, soya, melk, sennep                      119,-

Lies hjemmelagde storfeburger

Hjemmelaget burger av storfekjøtt, salat, dressing, cheddar og syltet løk.

Allergener: egg, melk, sennep                                149,-

Begge serveres med sørlandschips.

Bare barnemat 

Karbonade med poteter

Hjemmelaget karbonade med potet grønnsaker og saus.

Allergener: egg, melk                                      75,-

Toast

Toast laget på loff, cheddarost, smør

og kokt skinke.

Allergener: gluten, melk                                   42,-

Smørbrød

Karbonadesmørbrød

Varm karbonade serveres på grovbrød med salat, stekt løk og syltet agurk.

Allergener: hvete, rug, melk

(Kan lages uten gluten)                                        89,-

Rekesmørbrød

Med kokt egg, salat og majones.

Allergener: hvete, rug, egg, melk

(Kan lages uten gluten)                                        95,-

 

2.png
3.png