top of page

 Ta vare på maten

Lær mer om konservering av mat

Hva: Foredrag: Ta vare på maten

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: torsdag 29. februar kl. 18.00

Billettpris: 150,-, barn opptil 16 år 75,-

Vibeke Eggum De Lafuente ønsker å inspirere andre til å ta vare på maten vår. 

Vibeke er sykepleier, birøkter og har et eget småbruk i Drangedal. Hun har en lavterskel tilnærming til det å ta vare på maten med ulike metoder, alltid med selvbergingstanken i bakhodet.  

Tørking, salting, fermentering, sylting, hermetisering, frysing, lagring – når egner det seg, og til hvilke matvarer. Hun vinkler det mot matsvinn, fokus på tips og triks for å skaffe og lagre mat og bli litt mer selvberget. 

Vi lever i en tid der mange ikke har fått slik kunnskap med seg fra tidligere generasjoner, men det er kanskje like viktig nå som for tre generasjoner siden.

Vibeke ønsker å inspirere andre til å ta vare på maten, kunnskapen og kulturarven vår.

Kom og bli inspirert - bli mer selvberget!  

Vår koselig kafé er åpen. 

Sjekk vår meny

bottom of page