top of page

Duestien Radio Live

Hva: Duestien Radio Live

Hvor: Lie bydelshus

Når: 15. februar kl. 19.00

Billettpris: 200,-

Duestien Radio Live

Denne kvelden får vi besøk av Castor Bean! Selv sier de at du kan forvente deg referansetung punchline raps over nymoderne old school beats fra forrige utgivelse, "No 2 odd 1's". De kommer også til å ta med noe surprise guests og spille noen låter fra de to neste prosjektene som er godt på vei. Det blir også tunes fra DJ SUMTN og RocReodor!  

 

Duestien Radio er en nettradio og kulturformidler, med fokus på lokal musikk, kunst og kultur. Hovedfokuset ligger på den lokale musikken som eller ikke blir viet mye tid og oppmerksomhet

 

Bak spakene står Roc Reodor og Sumtn, som begge har lang fartstid i det lokale musikkmiljøet. Duestien Radio handler om mangfold, det er derfor viktig å belyse et svært bredt spekter av sjangere og uttrykk. De har tidligere kjørt flere livestreams til svært god mottakelse. De har også hatt konseptet live i forskjellige format, som b.la. beats I parken i Brekkeparken.

 

Duestien Radio Live skal presentere lokal musikk i vanlig radioformat. Det vil bli gjester, konkurranser og det som hører en skikkelig lokalradio til. Det føles som om de kommer hjem når de for første gang skal gjøre dette på Lie Bydelshus!

 

Vi gleder oss masse og ønsker deg velkommen til en kul og annerledes kveld hos oss!​​​​​​

 

bottom of page