top of page
Velkomstbanner.JPG
Toppen Lego

Endelig er Legodagen her og bydelshuset gleder seg til å ta imot alle dere små og store Legoentusiaster!

I år har vi følgende aktiviteter:

Aktiviteter
 • Fribyggingsverksted
  (Bli med og bygg en fantastisk by)

 • Filmstudio
  (Lag din egen stop motion film. Husk mobil!)

 • Legomaskeverksted
  (Klipp ut og monter deres egne masker)

 • Crayonstøperi!
  (Vi støper om fargestifter til Legofigurer)

 • Fargelegging og Fritegning
  (Tegningene vil bli stilt ut etterpå)

 • Natursti med premier
  (Alle som leverer svar får gevinst)

 • Legomarked
  Selg eller bytt Lego på eget markedsrom!

Stikart.png
Vi er ikke gode på kart, men den grønne linjen viser hvor naturstien går !
Kart

Her kan du se hvor i bygget de ulike aktivitetene holder til

karthus.png
Noen tips!

Noen tips!

Ved kø! Bydelshuset er stort, men det kan fortsatt oppstå kø. Vær tålmodige, i år er det ekstra mange aktiviteter, så hvis det er kø på en aktivitet, bare gå videre til en annen. Vi åpner 12.00, men holder på i 3 timer så ingen stress.

Legomarkedet finner dere nederst til venstre ved inngangen. Ta gjerne med Lego dere vil bytte eller selge. Vi har 10 markedsbord tilgjengelig. Første mann til mølla.
På familiesøndagene gjøres aktivitetene sammen som familier. En liten timeout fra hverdagslivet hvor man kan gjøre noe hyggelig sammen.

På filmverkstedet lager dere filmer selv med egne mobiler og appen: «Stop Motion Factory». Vi har rigget greenroom og er der for å hjelpe. Ferdige filmer på maks 10 sekunder kan dere sende til oss på facebook-Messenger til Menstad bydelshus eller mail til: magnus.waale.haugen@skien.kommune.no, hvis dere ønsker at vi legger dem ut via våre kanaler.


Naturstien starter med å hente et svarark i resepsjonen. Derfra går turen rundt bydelshuset via utescenen i bydelsskogen. (Der blir det utekino i høstferien!). Lever svararket og få fremvist fasiten i resepsjonen når dere kommer tilbake. Har dere fylt ut navn og nummer får dere spiselig premie og kan være med i trekningen om gratis inngang til Halloween for de minste 30. oktober!

Mat må man ha! Lunsj eller middag, du bestemmer, vi serverer. Kafeen er åpen 12-17 og dagens "voksenrett" er flesk og duppe!
Vi sees!

emmetsen.png
bottom of page