top of page

Endelig fredag!

eller på telefon 35 54 46 70

 

Er du senior, og ønsker å komme deg mer ut i hverdagen? Er du glad i musikk? Denne høsten har vi et helt unikt tilbud! 100% gratis! Dette inkluderer Inngang, kaffe og kake og transport.

Annen hver fredag fra kl. 11.30-13.00

Du velger selv hvilke fredager du ønsker å melde deg på.
Husk bare på at påmelding til transport har frist til onsdagen før hver konsert og at minibussene bare har 30 plasser.

 

Hele åtte konserter:
                                         

8. september: Ove Thorkildsen og Petter Dahlgren

Duoen serverer hits fra 60- og 70-tallet som blant annet Pink Floyd, Jimi Hendrix, David Bowie med mer.
 

22. september: Andre Kassen Duo

Andre Kassen og Espen Gjelstad Gundersen, en dynamisk jazzduo med tidløse klassikere.Vi introduserer den dynamiske jazzduoen André Kassen (saxofon) og Espen Gjelstad Gundersen (piano) som leverer nydelige versjoner av tidløse jazzklassikere. Forbered deg på en deilig time med denne flotte duoen. 

6. oktober: Erik Damberg Duo

Erik Damberg og Erik Norheim er to velkjente musikere og entertainere i lokalmiljøet i Grenland. De to gutta spiller gitar og synger, og serverer et fengende program med et smittende humør, og glimt i øyet. Her blir det høy allsangfaktor til både Elvis, Beatles, Johnny Cash, men også norske slagere fra Jahn Teigen med flere.


20. oktober: To Vise menn

To Vise Menn består av Lars-André Tokheim og Frode Kvisvik, begge bosatt i Langesund. Frode og Lars-André spiller gitar og synger i mange ulike musikalske prosjekter, men som duoen To Vise Menn framfører de, med akustiske gitarer og harmonisang, velkjente norske viser med innslag av egne komposisjoner på norsk.

 

3. november: Edith Piaf - Løvetannungen

Anita Torvund forteller sin historie om den lille franske spurven med den store stemmen. På tangenter Espen Gjelstad Gundersen.

17. november: Paal Jensen og Tristan

Tristan Hafredal Melby har vært gitarelev hos Paal Jensen siden han var 8 år. I år har han fullført musikklinja på Skien videregående! Duoen har spilt konserter i alle år og programmet består av viser, rock, country og egne låter. Tristan spiller både banjo, ukulele, akkustisk gitar og el gitar. Han synger også og spesialiteten er countrylåter! Paal Jensen har spilt gitar helt siden 60-tallet! Han er mest kjent fra samarbeid med Paal Flåta. 

 

1. desember: Juleperler

med Hilde Norland Gundersen og Espen Gjelstad Gundersen.

 

15. desember: Daniel Eriksen

Daniel Eriksen har vunnet både spellemannspriser, NBF´s bluespris og er kjent både i Norge og ikke minst USA for sin bluesstil. 

 

Gjennom 25 år med  turné over hele verden, har Daniel Eriksen bygget opp et rykte som en stor slidegitarist og bluesartist.

bottom of page