top of page

Hagekonsert:
Hovedøen Social Club

Hva: Hagekonsert med Hovedøen Social Club

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: onsdag 26. juni kl. 19.00

Billettpris: 375,-

Billett inkludert sommertallerken: 574,-

Hovedøen Social Club

Foto: Bård Henrik Mathisen

Bandet med kultstatus, karibisk livsglede og cubanske versjoner av norske klassikere. Hoveøen Social Club kommer til Gråtenmoen bydelshus 26. juni.

Hovedøen Social Club har i over 16 år laget usannsynlig heftige og dansbare cubanske versjoner av norsk popmusikk, av ikke helt ny dato, som du kanskje ikke engang visste du sårt trengte å høre!

 

Denne lett usannsynlige fusjonen mellom Havanna og Norsk pop`s grunnvann har gjort at nordboere i alle aldre, farger og fasonger kjenner det rykker i dansefoten og smilerynkene når Hovedøen er på ferde og tilhører karibisk livsglede og polyrytmikk til kjente og kjære klassikere. 

Den tilsynelatende lettbente og slentrende fusjonen til Hovedøen er et resultat av høy presisjon og stor stilkunnskap. Bandet gjør ikke dette for å være morsomme, men artig blir det like fullt! Humor blir en slags synergieffekt av seriøs musikalsk presisjonshåndverk. 

Sanger Sergios norskuttale er hans ærlige tolkning av tekstene i sangene. Kanskje er det nettopp derfor mange trekker på smilebåndet. 

Det subtile rytmiske spillet og den tilsynelatende frie fraseringen som er stappfull av referanser til karibisk musikkhistorie skinner gjennom, - for den som kan sin cubanske musikkhistorie (som kanskje ikke er flertallet av nordmenn, men ok). 

Oppå alt dette kommer det surrealistiske i at du kan være på autentisk salsakonsert uten spanskkunnskaper, men likevel kan kan synge med på alle låtene. 

Konserten "Klassikere a la Cuba" i samarbeid med KORK ble en stor suksess i Latin-Amerika og spilles jevnlig på cubansk TV, - der bandleder Joner har fått kultstatus! 

Bandet består av:

Sverre Indris Joner (piano, bandleder)

Sergio Gonzales (sang)

Eduardo Cedeoño (timbales)

Ole Marius Melhuus (bass)

Ruben Pirela (congas) 

Erik Eilertsen (trompet).

Konserten holdes utendørs, - uansett vær. Altså: Husk solbriller!
Åpen kafe og bar hele kvelden.

bottom of page