top of page

Ølsmaking og julemat

Hva: Ølsmaking og julemat med Tom Kjetil Olsen

Hvor: Gråtenmoen bydelshus

Når: torsdag 14. november kl. 18.00

Pris: 290,-

Tom kjetil olsen ølsmaking png Foto Kai Hansen_edited.png

Med over 1000 års historie i Europa, har ølet i alle land blitt et viktig element i kulturen. Men hva vet du egentlig om øl? Plukker du boksene eller flaskene som står nærmest når du kommer til øl-avdelingen, eller bruker du litt tid på å finne noe spesielt?

Tom Kjetil Olsen har lang erfaring med øl og drevet øl- butikken Gulating. Å kombinere øl og enkelte gode smaker av snacks gir deg et innblikk i en verden av smaker. Og mottoet til Tom Kjetil er fortsatt «drikk bedre og ikke mere».

Tom Kjetil har selv smakt over 4000 forskjellige øl. Og gjennom dette også etablert ølklubben «Den bitre humle», og driver podcasten «Ølpodden Den bitre humle». Han brygger litt selv, men er aller mest glad i å utforske øl-verden. Og smaker mye på andre produsenters øl.

Denne gangen skal vi smake på juleøl, satt sammen med julemat. Lær å smake på julens øl til julens mat. Ølet til jul kan være mørkt, og krydret, eller lyst og lett. Ulike varianter til ulike retter.

bottom of page